Класичний континентальний сніданок
Інгредієнти: 2 великих яйця, 2 ст. л. дрібно порізаних черрі, 3 ст. л. ложки мініатюрних кубиків шинки або бекону, по 1 ст. л. подрібненого ріпчастої цибулі та болгарського перцю, сіль, суміш перців.
- Яйця розбиваються в миску і перемішуються. Їх складові повинні з’єднатися.
- Прямо в миску до сирим яйцям висипаються всі складові.
- Маса підсолювати і за смаком перчится. Можна взяти і будь-які улюблені приправи.
- Отриману суміш викласти на сковорідку з великою кількістю розігрітого масла. Приблизно через хвилину блюдо перевертається і готується ще стільки ж з іншого боку.
Вийшла яєчня-мікс – один з найпопулярніших варіантів континентального сніданку.