Сніданки — 18 рецептів приготування: швидко і корисно!

Класичний континентальний сніданок

Інгредієнти: 2 великих яйця, 2 ст. л. дрібно порізаних черрі, 3 ст. л. ложки мініатюрних кубиків шинки або бекону, по 1 ст. л. подрібненого ріпчастої цибулі та болгарського перцю, сіль, суміш перців.

  • Яйця розбиваються в миску і перемішуються. Їх складові повинні з’єднатися.
  • Прямо в миску до сирим яйцям висипаються всі складові.
  • Маса підсолювати і за смаком перчится. Можна взяти і будь-які улюблені приправи.
  • Отриману суміш викласти на сковорідку з великою кількістю розігрітого масла. Приблизно через хвилину блюдо перевертається і готується ще стільки ж з іншого боку.

Вийшла яєчня-мікс – один з найпопулярніших варіантів континентального сніданку.

Дивіться також:  Тульські пряники – 4 рецепта приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху