Молочна манна каша з домашнім варенням
Інгредієнти: 430 мл жирного молока, 1,5 ст. л. цукрового піску і манної крупи, сіль на кінчику ложки, півсклянки будь-якого домашнього варення.
- Ємність з товстим дном обполіскується крижаною водою. Цей секрет дозволяє захистити молоко від підгоряння.
- Рідина виливається в каструльку і відправляється підігріватися.
- В окремому посуді змішуються всі сипучі компоненти. Далі вони тонким струменем всипати в кипляче молоко.
- Маса вариться 5 – 6 хвилин при постійному помішуванні. Це допоможе запобігти появі грудочок.
- Далі каша знімається з вогню, накривається щільною кришкою і залишають настоюватися на 10 – 12 хвилин.
У вже готовий швидкий і корисний сніданок додається будь-яке домашнє варення. Дуже смачно використовувати полуничне або чорничне.