Сніданки — 18 рецептів приготування: швидко і корисно!

Молочна манна каша з домашнім варенням

Інгредієнти: 430 мл жирного молока, 1,5 ст. л. цукрового піску і манної крупи, сіль на кінчику ложки, півсклянки будь-якого домашнього варення.

  • Ємність з товстим дном обполіскується крижаною водою. Цей секрет дозволяє захистити молоко від підгоряння.
  • Рідина виливається в каструльку і відправляється підігріватися.
  • В окремому посуді змішуються всі сипучі компоненти. Далі вони тонким струменем всипати в кипляче молоко.
  • Маса вариться 5 – 6 хвилин при постійному помішуванні. Це допоможе запобігти появі грудочок.
  • Далі каша знімається з вогню, накривається щільною кришкою і залишають настоюватися на 10 – 12 хвилин.

У вже готовий швидкий і корисний сніданок додається будь-яке домашнє варення. Дуже смачно використовувати полуничне або чорничне.

Дивіться також:  Глазур для торта з шоколаду – 8 рецептів
Прокрутка до верху