Сніданки — 18 рецептів приготування: швидко і корисно!

Ірландський сніданок у кращих традиціях

Інгредієнти: 2 великих яйця, 4 скибочки бекону, 2 пшеничних тосту, 80 г маринованих шампіньйонів, невелика ріпчаста цибулина, помідорів, 60 г квасолі в томатному соусі (консервованої), шматочок масла, сіль, пахучі трави. Як приготувати традиційний ірландський сніданок, розберемо докладніше.

  • Скибочки пшеничного хліба підрум’янюються на сухій сковорідці. Найкраще взяти для цього спеціальний тостовий.
  • Спочатку на розтопленому маслі злегка обсмажується бекон, порізану на невеликі шматочки. Далі він відкладається в сторону.
  • На цій же сковороді готуються тонкі полуколечки цибулі і гриби. Продукти перекладаються на окрему тарілку.
  • З двох яєць смажиться глазунья. У процесі сковорідку повертається м’ясо. Компоненти солятся, присипаються сухими ароматними травами.

Вийшла яєчня перекладається на широке плоске блюдо. Поруч розташовуються шматочки свіжого помідора, квасоля, тости і цибулю з грибами.

Дивіться також:  Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму
Прокрутка до верху