Ірландський сніданок у кращих традиціях
Інгредієнти: 2 великих яйця, 4 скибочки бекону, 2 пшеничних тосту, 80 г маринованих шампіньйонів, невелика ріпчаста цибулина, помідорів, 60 г квасолі в томатному соусі (консервованої), шматочок масла, сіль, пахучі трави. Як приготувати традиційний ірландський сніданок, розберемо докладніше.
- Скибочки пшеничного хліба підрум’янюються на сухій сковорідці. Найкраще взяти для цього спеціальний тостовий.
- Спочатку на розтопленому маслі злегка обсмажується бекон, порізану на невеликі шматочки. Далі він відкладається в сторону.
- На цій же сковороді готуються тонкі полуколечки цибулі і гриби. Продукти перекладаються на окрему тарілку.
- З двох яєць смажиться глазунья. У процесі сковорідку повертається м’ясо. Компоненти солятся, присипаються сухими ароматними травами.
Вийшла яєчня перекладається на широке плоске блюдо. Поруч розташовуються шматочки свіжого помідора, квасоля, тости і цибулю з грибами.