Сніданки — 18 рецептів приготування: швидко і корисно!

Пісні бутерброди з паштетом фасолевым

Інгредієнти: житній хліб, 160 г білої сухої квасолі, щіпка мускатного горіха, цибулина, морквина, 120 г заморожених опеньків, зубок часнику, стебло селери, дрібка сушеної петрушки, сіль, 1 ст. л. бальзамічного оцту, по щіпці меленого запашного перцю і солодкої паприки.

  • Суха біла квасоля заливається холодною водою на всю ніч. Потім продукт вариться 1,5 години після закипання. Солиться квасоля тільки в самому кінці варіння.
  • Опеньки розморожуються.
  • Часник, цибуля, селера і морквина подрібнюються. Ці продукти обсмажують на розігрітому маслі. До них додаються розморожені опеньки.
  • В останню чергу в масу додається бальзамічний оцет. Він повинен повністю випаруватися з сковорідки.
  • Обжарка та варена квасоля пюрируются блендером. Маса солиться, в неї додаються всі приправи.
  • Густота паштету регулюється відваром бобових.

Такий пісний сніданок подається на підсушених шматочки житнього хліба. Можна прикрашати бутерброди зеленню і половинками черрі.

Дивіться також:  Медовий торт – 16 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху