Пісні бутерброди з паштетом фасолевым
Інгредієнти: житній хліб, 160 г білої сухої квасолі, щіпка мускатного горіха, цибулина, морквина, 120 г заморожених опеньків, зубок часнику, стебло селери, дрібка сушеної петрушки, сіль, 1 ст. л. бальзамічного оцту, по щіпці меленого запашного перцю і солодкої паприки.
- Суха біла квасоля заливається холодною водою на всю ніч. Потім продукт вариться 1,5 години після закипання. Солиться квасоля тільки в самому кінці варіння.
- Опеньки розморожуються.
- Часник, цибуля, селера і морквина подрібнюються. Ці продукти обсмажують на розігрітому маслі. До них додаються розморожені опеньки.
- В останню чергу в масу додається бальзамічний оцет. Він повинен повністю випаруватися з сковорідки.
- Обжарка та варена квасоля пюрируются блендером. Маса солиться, в неї додаються всі приправи.
- Густота паштету регулюється відваром бобових.
Такий пісний сніданок подається на підсушених шматочки житнього хліба. Можна прикрашати бутерброди зеленню і половинками черрі.