Поживні батончики з сухофруктами
Інгредієнти: 160 г чорносливу, 120 г горіхового асорті, 160 г кураги.
- Сухофрукти потрібно взяти без кісточок. Вони добре промиваються і заливаються окропом хвилин на 8 – 9. Потім продукти нарізати невеликими шматочками і переміщуються в блендер.
- Пристрій перетворить їх в кашку.
- Горіхи також обробляються блендером до стану дрібної крихти. Краще взяти асорті з фундука, арахісу і волоських горішків.
- Подрібнені продукти змішуються.
- Вийшло «тісто» ділиться на 8 – 9 частин, кожна з яких формується в батончик.
- Вітамінні заготівки сушаться 90 хвилин в духовій шафі при температурі 60 – 70 градусів.
Таке корисне ласощі стане відмінним доповненням до ситного сніданку, наприклад, до яєчні з беконом.