З помідорами у власному соку
Приготувати соус можливо з консервованими помідорами у власному соку. Тоді він вийде більш насиченим.
Необхідні продукти:
- 400 грам фаршу;
- спеції на свій смак;
- 800 грам помідор у власному соку;
- 150 мілілітрів сухого вина;
- одна цибулина і зубчик часнику;
- ложка оливкової олії і вершкового.
Процес приготування:
- Прогрійте Масло на сковороді, додайте нарізаний часник, трохи обсмажте його і приберіть.
- На сковороду покладіть подрібнену цибулю, тушкуйте кілька хвилин.
- Викладіть туди ж фарш, пам’ятайте, щоб не було грудок, приправте спеціями і залийте вином. Тримайте на повільному вогні, поки воно повністю не випарується.
- Помідори у власному соку наріжте або перебити в блендері, додайте в соус, перемішайте і готуйте ще приблизно 30 хвилин.