Соус болоньєзе – 8 рецептів в домашніх умовах

З помідорами у власному соку

Приготувати соус можливо з консервованими помідорами у власному соку. Тоді він вийде більш насиченим.

Необхідні продукти:

  • 400 грам фаршу;
  • спеції на свій смак;
  • 800 грам помідор у власному соку;
  • 150 мілілітрів сухого вина;
  • одна цибулина і зубчик часнику;
  • ложка оливкової олії і вершкового.

Процес приготування:

  • Прогрійте Масло на сковороді, додайте нарізаний часник, трохи обсмажте його і приберіть.
  • На сковороду покладіть подрібнену цибулю, тушкуйте кілька хвилин.
  • Викладіть туди ж фарш, пам’ятайте, щоб не було грудок, приправте спеціями і залийте вином. Тримайте на повільному вогні, поки воно повністю не випарується.
  • Помідори у власному соку наріжте або перебити в блендері, додайте в соус, перемішайте і готуйте ще приблизно 30 хвилин.
Дивіться також:  Рисова молочна каша в мультиварці – смачні 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху