Соус до запеченої червоної риби
Соус до запеченої червоної риби можна приготувати в домашніх умовах за лічені хвилини. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт із фотографіями. Готовий соус вийде дуже смачним, ароматним та привабливим. Ідеальне доповнення до страв із червоної риби.
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Вершки жирні – 300 мл.
- Часник – 2 зуб.
- Олія вершкове – 30 гр.
- Чебрець – 1 гілка.
- Трави сушені – 1 год.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
Крок 2. У каструлю або сотейник виливаємо жирні вершки та нагріваємо їх на мінімальному вогні.
Крок 3. До вершків відправляємо сіль та чорний мелений перець, також сушені трави.
Крок 4. Добре все перемішуємо і доводимо до кипіння.
Крок 5. Дрібно рубаємо ножем очищений часник.
Крок 6. Подрібнений часник також занурюємо у наш соус.
Крок 7. Далі сюди викладаємо лавровий лист і гілку чебрецю.
Крок 8 Проварюємо соус на невеликому вогні близько 5 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 9. Отримуємо ніжну білу масу.
Крок 10. У цей соус опускаємо вершкове масло.
Крок 11. Перемішуємо, поки олія повністю не розчиниться. Забираємо частування з вогню.
Крок 12. Соус до запеченої червоної риби готовий. Подавайте до столу!