З додаванням грибів
- Поки варяться макарони (200 г), на сковороді розтопіть пару ложок вершкового масла і в ньому потушкуйте нарізані скибочками шампіньйони (200 г).
- Вийміть гриби, додайте олії і покладіть в нього пару зубчиків розчавленого часнику.
- Як тільки аромат часнику з’єднається з маслом, додайте 75 г м’якого вершкового сиру (можна «Філадельфія») і розминайте його, поки весь не розплавиться.
- Всипати пару столових ложок рубаною петрушки і трохи сухого базиліка, додайте окропу, щоб вийшов в міру густий однорідний соус.
- Сюди ж покладіть розморожені креветки (200 г) і гриби, згасите ще хвилини три.
Перекладіть готові макарони в соус, перемішайте і подавайте гостям або домашнім.