Страви з морепродуктів – 12 смачних рецептів

Рецепт приготування салату

Спробуйте приготувати блюдо грецької кухні. Закуска виходить легкою і ситної, ідеально вписується в щоденний раціон харчування і святкове меню.

Інгредієнти:

  • мідії – 950 г;
  • чорний перець;
  • молюски очищені – 550 г;
  • сіль;
  • креветки – 300 г;
  • сік лимона;
  • кальмари – 3 шт.;
  • зелень – 25 г;
  • оливки;
  • рослинне масло.

Приготування:

  • Закип’ятити воду. Помістити креветки. Відварити. Злити рідину. Креветки охолодити і очистити.
  • Мідії знадобиться проварити сім хвилин. З нового панцира витягти м’якоть.
  • Зварити молюсків. Очистити кальмари. Нарізати півкільцями. У сковороду влити олію. Розігріти і згасити кальмари до м’якості.
  • Нашаткувати зелень.
  • Нарізати оливки.
Дивіться також:  Начинка для лаваша — 20 рецептів приготування
Прокрутка до верху