Рецепт приготування салату
Спробуйте приготувати блюдо грецької кухні. Закуска виходить легкою і ситної, ідеально вписується в щоденний раціон харчування і святкове меню.
Інгредієнти:
- мідії – 950 г;
- чорний перець;
- молюски очищені – 550 г;
- сіль;
- креветки – 300 г;
- сік лимона;
- кальмари – 3 шт.;
- зелень – 25 г;
- оливки;
- рослинне масло.
Приготування:
- Закип’ятити воду. Помістити креветки. Відварити. Злити рідину. Креветки охолодити і очистити.
- Мідії знадобиться проварити сім хвилин. З нового панцира витягти м’якоть.
- Зварити молюсків. Очистити кальмари. Нарізати півкільцями. У сковороду влити олію. Розігріти і згасити кальмари до м’якості.
- Нашаткувати зелень.
- Нарізати оливки.