Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Легке перше блюдо з вермішеллю

Таке блюдо нескладно приготувати вдома на обід для дітей і дорослих.

Необхідно запастися:

  • яловичиною – 450 г;
  • цибулею, морквою;
  • картопля – 5 бульб середнього розміру;
  • вермішеллю;
  • зеленню петрушки, кропу;
  • сіллю, перцем.

Для приготування бульйону м’ясо можна брати з кісточкою або без неї. У першому випадку рідина вийде більш наваристою, у другому – ніжною, при цьому м’ясо не потрібно нарізати порційно, так як це робиться спочатку. Коли м’ясо буде готовим, до нього додати картоплю і відварити до напівготовності. Слідом відправити пасеровані овочі на олії, спеції. Якщо суп готується для дітей, краще овочі кинути в бульйон без піджарки.

Після іншим продуктам додаються спеції і потрібну кількість вермішелі. Варити її стільки, скільки вказано в інструкції на упаковці. Суп прокип’ятити, вимкнути, настояти і подати до столу, попередньо додавши свіжу зелень.

Дивіться також:  Рецепт фаршированих курячих ніжок
Прокрутка до верху