Легке перше блюдо з вермішеллю
Таке блюдо нескладно приготувати вдома на обід для дітей і дорослих.
Необхідно запастися:
- яловичиною – 450 г;
- цибулею, морквою;
- картопля – 5 бульб середнього розміру;
- вермішеллю;
- зеленню петрушки, кропу;
- сіллю, перцем.
Для приготування бульйону м’ясо можна брати з кісточкою або без неї. У першому випадку рідина вийде більш наваристою, у другому – ніжною, при цьому м’ясо не потрібно нарізати порційно, так як це робиться спочатку. Коли м’ясо буде готовим, до нього додати картоплю і відварити до напівготовності. Слідом відправити пасеровані овочі на олії, спеції. Якщо суп готується для дітей, краще овочі кинути в бульйон без піджарки.
Після іншим продуктам додаються спеції і потрібну кількість вермішелі. Варити її стільки, скільки вказано в інструкції на упаковці. Суп прокип’ятити, вимкнути, настояти і подати до столу, попередньо додавши свіжу зелень.