Дієтичний варіант з селерою
Ніж звичайна їжа відрізняється від дієтичної їжі? У страві, приготованому за другим варіантом, містить мінімум калорій, але присутній максимум корисних складових.
Перелік інгредієнтів:
- імбир, гвоздика (використовуємо за уподобанням);
- лист лавра;
- локшина;
- солодка морква;
- грудка курки або індички — 400 г;
- цибулина;
- корінь селери — 350 г;
- сіль, зелень.
Методика приготування:
- Нарізаємо добре промите м’ясо невеликими частинами, опускаємо в 1,2 л киплячої питної води, відварюємо на слабкому вогні півтори години.
- Очищаємо овочі, дрібно шаткуємо, додаємо в суп разом з перцем, імбиром, гвоздикою і сіллю. Доводимо складу до киплячого стану, опускаємо локшину, нарубану зелень, лист лавра.
- Перемішуємо суп, варимо страву ще три хвилини.
Селера — визнаний фахівцями джерело вітамінів і мінералів. Готуємо страву з чарівним корінцем, худнемо на здоров’я!