Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Дієтичний варіант з селерою

Ніж звичайна їжа відрізняється від дієтичної їжі? У страві, приготованому за другим варіантом, містить мінімум калорій, але присутній максимум корисних складових.

Перелік інгредієнтів:

  • імбир, гвоздика (використовуємо за уподобанням);
  • лист лавра;
  • локшина;
  • солодка морква;
  • грудка курки або індички — 400 г;
  • цибулина;
  • корінь селери — 350 г;
  • сіль, зелень.

Методика приготування:

  • Нарізаємо добре промите м’ясо невеликими частинами, опускаємо в 1,2 л киплячої питної води, відварюємо на слабкому вогні півтори години.
  • Очищаємо овочі, дрібно шаткуємо, додаємо в суп разом з перцем, імбиром, гвоздикою і сіллю. Доводимо складу до киплячого стану, опускаємо локшину, нарубану зелень, лист лавра.
  • Перемішуємо суп, варимо страву ще три хвилини.

Селера — визнаний фахівцями джерело вітамінів і мінералів. Готуємо страву з чарівним корінцем, худнемо на здоров’я!

Дивіться також:  Суп з тріски – 7 рецептів, як зварити смачний рибний суп
Прокрутка до верху