Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Грибне перша страва

Більшість рецептів рідкої їжі має в складі продуктів печериці. Ми приготуємо розкішне блюдо з вешенками, містять дуже важливі для організму вітаміни B і групи A.

Перелік компонентів на сто грамів локшини:

  • масло пісне;
  • солодка морква;
  • цибулина;
  • спеції;
  • гриби — 400 г;
  • пара картоплин;
  • бульйон або питна вода — 2 л;
  • корінь селери — шматочок не більше 5 см;
  • лавр, столова свіжа зелень (використовуємо за уподобанням).

Спосіб приготування:

  • Для отримання хорошого супу можна взяти заздалегідь зварений бульйон. Однак перша страва на простий фільтрованій воді буде не менш апетитним, так як гриби заповнять аромат і якості м’ясної основи.
  • Домашню локшину готуємо згідно з рекомендаціями класичного рецепту.
  • Щоб не помилитися у виборі грибів, віддаємо перевагу екземплярам з м’ясистими капелюшками і характерною глянцевою поверхнею. Добре промиваємо гливи, відрізаємо нижні частини ніжок, поділяємо продукти на невеликі шматочки.
  • Влаштовуємо всім овочам «холодний душ», потім їх кришимо: картопля рубаємо кубиками, корінець селери, моркву і цибулю шаткуємо соломкою.
  • Опускаємо гриби в киплячий бульйон (воду), відварюємо 15 хвилин. Стежимо за тим, щоб в ємності не відбувалося активного бурління. Додаємо в суп овочеву нарізку, солимо бульйон. Продовжуємо процес до м’якого стану продуктів, потім приєднуємо 100 г домашньої локшини. При бажанні перчимо страву.

Закінчуємо приготування через хвилину після початку нового кипіння. Недовго наполягаємо їжу, подаємо з подрібненою зеленню.

Дивіться також:  Прості рецепти випічки в мультиварці з фото
Прокрутка до верху