Суп з фрикадельками і вермішеллю – 5 рецептів приготування

Покроковий рецепт з томатним соусом

Інгредієнти: 360 г яловичого фаршу, 2 цибулини, морква, столове яйце, пучок свіжої зелені, 2 столові ложки томат-пасти, дрібки солі і цукрового піску, лавровий листочок, 1-3 часникових зубка.

  • До яловичого фаршу додається натерта на дрібній тертці луковичка і роздавлений часник за смаком.
  • В м’ясну масу втручається трохи збите яйце, сіль. Туди ж додається мелкорубленая зелень. Інгредієнти добре перемішуються. З маси скочуються кульки.
  • Фрикадельки занурюються в киплячу підсолену воду з лавровим листком і варяться 6-7 хвилин. Потрібно знімати пінку.
  • З решти цибулини і моркви готується піджарка. Потім вона нудиться пару хвилин на плиті з томат-пастою і цукром.
  • Вміст сковорідки перекладається в суп.

Частування нудиться до готовності на повільному вогні ще близько 15 хвилин.

Дивіться також:  Готуємо італійський шоколадний торт
Прокрутка до верху