Покроковий рецепт з томатним соусом
Інгредієнти: 360 г яловичого фаршу, 2 цибулини, морква, столове яйце, пучок свіжої зелені, 2 столові ложки томат-пасти, дрібки солі і цукрового піску, лавровий листочок, 1-3 часникових зубка.
- До яловичого фаршу додається натерта на дрібній тертці луковичка і роздавлений часник за смаком.
- В м’ясну масу втручається трохи збите яйце, сіль. Туди ж додається мелкорубленая зелень. Інгредієнти добре перемішуються. З маси скочуються кульки.
- Фрикадельки занурюються в киплячу підсолену воду з лавровим листком і варяться 6-7 хвилин. Потрібно знімати пінку.
- З решти цибулини і моркви готується піджарка. Потім вона нудиться пару хвилин на плиті з томат-пастою і цукром.
- Вміст сковорідки перекладається в суп.
Частування нудиться до готовності на повільному вогні ще близько 15 хвилин.