Суп з галушками – 9 смачних рецептів

Рецепт приготування з куркою

Курячий суп з галушками більш легкий, але не менш насичений варіант для обіду.

Необхідні продукти:

  • 300 грам картоплі;
  • цибулина і морквина;
  • близько 400 грам курки;
  • приправи на свій смак;
  • тісто для галушок.

Процес приготування:

  • М’ясо можна відразу нарізати на шматочки, залити водою і поставити на вогонь, де воно буде готуватися близько 40 хвилин. Не забувайте прибирати піну, інакше рідина буде каламутною.
  • Через це час, туди ж додаємо картоплю, порізану на кубики, і будь-які спеції на свій смак.
  • Моркву натираємо, цибулю перетворюємо на квадратики і все відправляємо на сковороду. Після завершення смаження всі викладаємо до бульйону.
  • З тіста для галушок формуємо невеликі шматочки і кожен кладемо в каструлю. Варимо пару хвилин, вимикаємо вогонь і даємо страві постояти п’ять хвилин перед подачею.
Дивіться також:  Гречаний суп – 9 рецептів