Рецепт приготування з куркою
Курячий суп з галушками більш легкий, але не менш насичений варіант для обіду.
Необхідні продукти:
- 300 грам картоплі;
- цибулина і морквина;
- близько 400 грам курки;
- приправи на свій смак;
- тісто для галушок.
Процес приготування:
- М’ясо можна відразу нарізати на шматочки, залити водою і поставити на вогонь, де воно буде готуватися близько 40 хвилин. Не забувайте прибирати піну, інакше рідина буде каламутною.
- Через це час, туди ж додаємо картоплю, порізану на кубики, і будь-які спеції на свій смак.
- Моркву натираємо, цибулю перетворюємо на квадратики і все відправляємо на сковороду. Після завершення смаження всі викладаємо до бульйону.
- З тіста для галушок формуємо невеликі шматочки і кожен кладемо в каструлю. Варимо пару хвилин, вимикаємо вогонь і даємо страві постояти п’ять хвилин перед подачею.