Кабачковий суп з грибами
Любителям грибного супу доведеться за смаком рецепт прозорого супу з кабачків з грибами.
Готується гаряче блюдо з наступних інгредієнтів:
- півкілограма свіжих грибів;
- 7 середніх картоплин;
- пара кабачків;
- цибулина;
- морква – 2 штуки;
- томати свіжі – 2 штуки;
- рослинна олія, сіль, спеції, зелень.
Покроковий рецепт:
- Подрібнену моркву і цибулю обсмажують на олії до готовності.
- Очищені і вимиті гриби подрібнюють кубиками, відварюють в киплячій воді протягом півгодини.
- Кабачки і картоплю обчищають від шкірки, подрібнюють невеликими кубиками.
- Додають овочі в грибний бульйон, дають прокипіти протягом 10 хвилин, додають засмажку з моркви і цибулі, доводять суміш до кипіння.
- Через чверть години відключають вогонь, додають зелень і спеції.
Перед подачею до столу страву заправляють сметаною і рубаним зеленим луком.