Суп з кабачків – 5 рецептів

Кабачковий суп з грибами

Любителям грибного супу доведеться за смаком рецепт прозорого супу з кабачків з грибами.

Готується гаряче блюдо з наступних інгредієнтів:

  • півкілограма свіжих грибів;
  • 7 середніх картоплин;
  • пара кабачків;
  • цибулина;
  • морква – 2 штуки;
  • томати свіжі – 2 штуки;
  • рослинна олія, сіль, спеції, зелень.

Покроковий рецепт:

  • Подрібнену моркву і цибулю обсмажують на олії до готовності.
  • Очищені і вимиті гриби подрібнюють кубиками, відварюють в киплячій воді протягом півгодини.
  • Кабачки і картоплю обчищають від шкірки, подрібнюють невеликими кубиками.
  • Додають овочі в грибний бульйон, дають прокипіти протягом 10 хвилин, додають засмажку з моркви і цибулі, доводять суміш до кипіння.
  • Через чверть години відключають вогонь, додають зелень і спеції.

Перед подачею до столу страву заправляють сметаною і рубаним зеленим луком.

Дивіться також:  М’ясо в рукаві | Кращі покрокові рецепти