Суп з кролика — 8 рецептів приготування

З вермішеллю

Нескладний у приготуванні, простий і ситний супчик.

Щоб тонка вермішель в момент готування не розварилася, сире виріб обсмажують на сковорідці.

Завдяки цьому макарони придбають коричневий відтінок і неповторний аромат.

Інгредієнти на пару кролячих ніжок:

  • зелений горошок – 150 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • цибуля;
  • зелень;
  • перець болгарський;
  • спеції;
  • морква – 1 шт.;
  • масло;
  • вермішель – 100 р.

Приготування:

  • Залити водою ніжки і відварити. Дістати, обібрати м’ясо, подрібнити і повернути в бульйон. Підсолити.
  • Цибулю порубати і нарізати моркву. Отримані кубики помістити в сковороду, влити олію і смажити.
  • Перець нашаткувати і помістити в зажарку. Потомити до м’якості і відправити в бульйон. Проварити. Потрібно три хвилини.
  • Помістити горошок і готувати три хвилини.
  • У сковорідку від засмажки помістити вермішель і обсмажити. Викласти в каструльку і розмішати.
  • Порубати зелень, нарізати часниковий зубчик і з’єднати з супом.
Дивіться також:  Найсмачніші рецепти морозива