З вермішеллю
Нескладний у приготуванні, простий і ситний супчик.
Щоб тонка вермішель в момент готування не розварилася, сире виріб обсмажують на сковорідці.
Завдяки цьому макарони придбають коричневий відтінок і неповторний аромат.
Інгредієнти на пару кролячих ніжок:
- зелений горошок – 150 г;
- часник – 1 зубчик;
- цибуля;
- зелень;
- перець болгарський;
- спеції;
- морква – 1 шт.;
- масло;
- вермішель – 100 р.
Приготування:
- Залити водою ніжки і відварити. Дістати, обібрати м’ясо, подрібнити і повернути в бульйон. Підсолити.
- Цибулю порубати і нарізати моркву. Отримані кубики помістити в сковороду, влити олію і смажити.
- Перець нашаткувати і помістити в зажарку. Потомити до м’якості і відправити в бульйон. Проварити. Потрібно три хвилини.
- Помістити горошок і готувати три хвилини.
- У сковорідку від засмажки помістити вермішель і обсмажити. Викласти в каструльку і розмішати.
- Порубати зелень, нарізати часниковий зубчик і з’єднати з супом.