З грибами
Склад продуктів: півкіло курятини, 230 г сушених грибів, морквина, половинка цибулини, півкіло пельменів, сіль, спеції.
- Сушені гриби заливаються теплою водою і залишають на 2-3 години. Далі промиваються і відправляються варитися на 12-14 хвилин. Вода з грибів зливається, додається нова.
- У каструлю відправляється курятина. Продукти варяться до готовності.
- Готовий бульйон проціджують, після чого в нього повертаються гриби і подрібнене куряче м’ясо.
- Окремо обсмажується соломка морквини і полуколечки лука. Овочі також вирушають у бульйон разом із сіллю і спеціями.
Через -6 хвилин можна додавати в майбутній суп пельмені. Як тільки вони спливуть, страва проварюється ще пару хвилин і можна вимикати вогонь.