Суп з плавленим сиром і куркою – 9 рецептів приготування

З вермішеллю

Використання звичайного сировини і приправ дозволить створити оригінальне кулінарне творіння, приготування якого займе не більше 30 хвилин.

Для цього знадобляться:

  • сирки плавлені хорошої якості – 2 шт.;
  • жменю вермішелі;
  • м’ясної чи курячий бульйон – 1,5 л;
  • картопляні бульби – 4 шт.;
  • моркву, цибулю;
  • олія – соняшникова або вершкове;
  • кам’яна сіль, спеції.

У заздалегідь приготовленому бульйоні відварити картоплю. На олії обсмажити подрібнені овочі, додати їх в рідину. Посолити, приправити спеціями. Коли картопля буде готова, додається вермішель і сир. Все перемішується, щедро приправляється зеленню і подається.

Дивіться також:  Рецепт котлет в тесті