Суп з тріски – 7 рецептів, як зварити смачний рибний суп

Суп з філе тріски з вершками

Перше страву по цьому рецепту готується дуже швидко і просто:

  • 150 г тріски;
  • 2 картопляних бульб;
  • 1 морквини;
  • цибулини;
  • 1 стебла селери;
  • яйця;
  • 40 мл соняшникової олії;
  • лаврового листа;
  • ½ Л вершків;
  • цибулі-порею, зелені і солі.

У процесі підготовки виконуються такі кроки:

  • Риба нарізати порційними шматками і відварюється до готовності.
  • Картопля ріжеться кубиками, цибулю-порей – половинками кілець, а моркву і селеру – соломкою.
  • На сковороді пассеруется цибулю, до якого після придбання їм м’якості відправляється овочева соломка.
  • У каструлю заливається ½ л бульйону, в який викладаються картопляні кубики, зажарка і спеції.
  • Через 15 хвилин в суп відправляється риба, яка через 10 хвилин знову витягується.
  • У склянку з водою опускається відокремлений жовток від білка і вливаються вершки.
  • Все ретельно перемішується до однорідності і вливається в суп. Блюдо прогрівається 3 хвилини і розливається по тарілках, де вже розкладені рибні шматочки.
Дивіться також:  Свинина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Прокрутка до верху