Суп з тріски – 7 рецептів, як зварити смачний рибний суп

З картоплею

Цікавий рецепт легкого супу, який готується з:

  • тушки тріски;
  • 5 картопляних бульб;
  • 2 ложок рису;
  • 2 морквин;
  • 2 часникових зубчиків;
  • 2 помідор;
  • зелені і солі.

Покроковий спосіб приготування:

  • Тушка очищається і нарізають шматками.
  • Картопля і томати подрібнюються кубиками. Часник дрібно рубається, а морквина треться.
  • У каструлю наливається вода, в яку відразу викладаються картопля, рис і рибні шматки.
  • На сковороді обсмажується морквяно-часникова суміш близько 10 хвилин.
  • Зажарка і кубики томату викладаються в суп. Блюдо солиться і притрушивается зеленню.
Дивіться також:  Суп з капустою – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху