Суп з тріски – 7 рецептів, як зварити смачний рибний суп

Як приготувати суп-пюре

Суп-пюре дарує насолоду з першої ложки. Це прекрасний варіант для дітей, для тих, хто стежить за фігурою або дотримує дієту за медичними показаннями.

Для приготування слід мати:

  • 1,5 л води;
  • 250 мл вершків;
  • ½ Кг тріски;
  • цибулину;
  • 2 картопляні бульби;
  • головку часнику;
  • шматочок вершкового масла;
  • трохи зелені;
  • 20 г сиру;
  • спеції і сіль.

Основні кроки приготування:

  • Риба чиститься, звільняється від кісток і нарізати шматочками.
  • Хребет і плавники використовуються для приготування бульйону, який також солиться і приправляється.
  • Бульйон проціджують.
  • У каструлю відправляються кубики одного картопляного бульби, шматочки цибулі і спеції, після чого овочі проварюються 15 хвилин.
  • Далі в суп викладаються філейні скибочки.
  • Обсмажуються На олії кругляш другого картопляного бульби і подрібнений часник.
  • Коли суп приготується, з нього обов’язково витягується лавровий лист. Потім склад пюрируется.
  • Суп-пюре змішують з вершками, розкладається по тарілках, де притрушиваются сиром, подрібненим часником і прикрашаються смаженими скибочками картоплі.
Дивіться також:  Суп кімчі – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху