Як приготувати суп-пюре
Суп-пюре дарує насолоду з першої ложки. Це прекрасний варіант для дітей, для тих, хто стежить за фігурою або дотримує дієту за медичними показаннями.
Для приготування слід мати:
- 1,5 л води;
- 250 мл вершків;
- ½ Кг тріски;
- цибулину;
- 2 картопляні бульби;
- головку часнику;
- шматочок вершкового масла;
- трохи зелені;
- 20 г сиру;
- спеції і сіль.
Основні кроки приготування:
- Риба чиститься, звільняється від кісток і нарізати шматочками.
- Хребет і плавники використовуються для приготування бульйону, який також солиться і приправляється.
- Бульйон проціджують.
- У каструлю відправляються кубики одного картопляного бульби, шматочки цибулі і спеції, після чого овочі проварюються 15 хвилин.
- Далі в суп викладаються філейні скибочки.
- Обсмажуються На олії кругляш другого картопляного бульби і подрібнений часник.
- Коли суп приготується, з нього обов’язково витягується лавровий лист. Потім склад пюрируется.
- Суп-пюре змішують з вершками, розкладається по тарілках, де притрушиваются сиром, подрібненим часником і прикрашаються смаженими скибочками картоплі.