Сирні сирники без яєць на сковороді
Сирники на сковороді можна приготувати і без яєць, що виходить кориснішою стравою, особливо при непереносимості цього продукту. Яйця сирну масу роблять рідкішою і до неї потрібно додавати більше борошна, а без яєць сирники виходять дуже ніжними. У цьому простому рецепті сирне тісто замісимо міксером і з додаванням лише борошна та цукру. Смажимо сирники на сковороді у вигляді товстих оладок.
Час приготування: 20 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порцій: 4.
Інгредієнти:
- Сир 9% – 400 гр.
- Борошно пшеничне – 0,5 ст.
- Цукор-пісок – 0.25 ст.
- Олія – 2 ст.л.
- Цукрова пудра для декору.
Процес приготування:
1) Сир перекласти в посуд для замісу тіста і насипати до нього борошно, що просіює, з цукром.
2) Міксером ці інгредієнти добре перемішати в гладку однорідну масу.
3) У сковороді розігріти олію і столовою ложкою викласти на нього сирне тісто, сформувавши товсті оладки.
4) Посмажити сирники на невеликому вогні та до рум’яного кольору з обох боків.
5) Приготовлені на сковороді сирні сирники без яєць посипати цукровою пудрою та подати до столу гарячими. Смачного!