Татарські пиріжки – 7 рецептів

З м’ясом і картоплею

Ароматні пиріжки з картоплею хороші не тільки для домашньої трапези, але і припадуть до речі на пікніку.

Для приготування знадобляться:

  • 150 г вершкового масла;
  • 400 г борошна;
  • 200 мл кефіру;
  • 2 яйця;
  • 150 г м’яса;
  • великий бульба картоплі;
  • цибулина;
  • сода і сіль.

В процесі:

  • Спочатку у посуд з просіяним борошном додається 100 г розтопленого масла, сіль і сода.
  • А після того, як будуть додані кефір та яйця, тісто вимішується.
  • Картопляний бульбу, м’якоть і цибулю ріжуться дрібними кубиками, які змішуються, солятся і приправляється.
  • З м’якого тіста готується основа під пиріжки, на яку начинку.
  • Вироби формуються зразок хінкалі, але з отвором по центру.
  • Випікаються пиріжки 40 хвилин при 200°C.
  • Коли половина зазначеного часу мине, отвори у виробах розкладається масло.
Дивіться також:  Безе в духовці: класичний рецепт і 7 варіантів
Прокрутка до верху