Татарські пиріжки – 7 рецептів

Порожні пиріжки смажені в маслі

Смажені пиріжки з цибулею і яйцем.

Начинка – обов’язкова складова смачних пиріжків. Апетитні вироби можна підготувати, маючи лише:

  • 400 г борошна;
  • 120 мл молока;
  • шматочок вершкового масла;
  • по дрібці цукру і солі;
  • 2 яйця;
  • 30 г дріжджів;
  • соняшникова олія.

Хід роботи:

  • Ставиться опара, яка готується з розведених дріжджів, 50 г борошна і цукру в теплому молоці.
  • Через ¼ години всипається залишилася борошно, вбивають яйця, відправляються розтоплене масло і сіль, після чого добре все вимішується.
  • Тісто отставляется для підняття на 1,5 години.
  • Коли борошняна маса підніметься, вона обминается і знову отставляется.
  • Після чергового підйому з пластичної маси формуються пиріжки, які обсмажують з 2 сторін на розпеченому маслі.
Дивіться також:  Пиріг з сиром – 13 смачних рецептів
Прокрутка до верху