Татарські пиріжки – 7 рецептів

Як приготувати «Ечпочмак»

Національні татарські пиріжки Ечпочмак – невід’ємні вироби при сервіровці святкового столу у мусульман.

Для підготовки необхідні:

  • 1 кг дріжджового тіста;
  • ½ Кг яловичої м’якоті;
  • трохи жирної баранини;
  • 5 картопляних бульб;
  • 2 цибулини;
  • шматочок вершкового масла;
  • сіль і спеції.

Черговість дій:

  • М’ясо нарізати маленькими шматочками.
  • З картопляних бульб підготовлені брусочки.
  • Цибулина дрібно шинкуется.
  • Всі складові начинки перемішуються, солятся і приправляється.
  • Тісто нарізати шматочками, з яких розкочуються кола.
  • В центр основи під пиріжки кладеться картопля-м’ясна суміш, після чого готуються трикутники шляхом почергового защипування кожної сторони.
  • В ямочки по центру пиріжків розкладаються шматочки масла.
  • Вироби випікаються 40 хвилин при 180°C.
Дивіться також:  Крем для капкейків, який тримає форму – 10 рецептів
Прокрутка до верху