«Трикутники» з начинкою
Вироби національної татарської кухні можна придбати в магазині у вигляді напівфабрикатів, однак приготовлені вдома пиріжки вийдуть більш смачними і соковитими.
Досить придбати:
- 2 кг борошна;
- на 1 кг картоплі та яловичини;
- 3 цибулини;
- 1 л молока;
- по дрібці цукру і солі;
- 3 яйця;
- 15 г дріжджів;
- трохи цукру;
- 3 стопки рослинного масла;
- 200 г вершкового масла;
- сіль і спеції.
Етапи створення:
- З борошна, молока, вершкового масла, яєць, цукру готується класичне дріжджове тісто, яке має декілька раз піднятися.
- М’ясо і картоплю нарізати кубиками, які ретельно перемішуються, солятся і приправляється.
- Від готового тіста відщипується шматочок, який розкачується в коло.
- На розкачане тісто начинку, після чого формується трикутник.
- Така процедура проводиться зі всієї пластичною масою.
- Вироби випікаються до готовності при 180°C.