Татарські пиріжки – 7 рецептів

«Трикутники» з начинкою

Вироби національної татарської кухні можна придбати в магазині у вигляді напівфабрикатів, однак приготовлені вдома пиріжки вийдуть більш смачними і соковитими.

Досить придбати:

  • 2 кг борошна;
  • на 1 кг картоплі та яловичини;
  • 3 цибулини;
  • 1 л молока;
  • по дрібці цукру і солі;
  • 3 яйця;
  • 15 г дріжджів;
  • трохи цукру;
  • 3 стопки рослинного масла;
  • 200 г вершкового масла;
  • сіль і спеції.

Етапи створення:

  • З борошна, молока, вершкового масла, яєць, цукру готується класичне дріжджове тісто, яке має декілька раз піднятися.
  • М’ясо і картоплю нарізати кубиками, які ретельно перемішуються, солятся і приправляється.
  • Від готового тіста відщипується шматочок, який розкачується в коло.
  • На розкачане тісто начинку, після чого формується трикутник.
  • Така процедура проводиться зі всієї пластичною масою.
  • Вироби випікаються до готовності при 180°C.
Дивіться також:  Лінивий пиріг – 8 рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху