Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Рибні тефтелі в сметанному соусі

Потрібні продукти на півкіло рибного філе і півсклянки рису:

  • цибулина і велике яйце;
  • брусочок сиру до ста грам;
  • сметана – стакан;
  • приправи.

Покроковий процес:

  • Ретельно промийте рис і зваріть до напівготовності, присолите.
  • Якщо ви використовуєте рибне філе, то пропустіть його через м’ясорубку, щоб не залишалося великих шматочків. Ще простіше купити рибний фарш, але тільки в перевіреному місці.
  • Змішайте отриману масу з остившім рисом, яйцем і подрібненою цибулею.
  • В кінці додаються спеції. В блюдо, що будуть їсти маленькі діти, краще не додавати багато перцю.
  • Приготуйте сметанний соус. Для цього змішайте тертий сир разом зі сметаною і спеціями. У разі, якщо соус вийде занадто густий, додайте в неї трохи молока.
  • Сформуйте з фаршу тюфтельки і залийте їх приготованим соусом.

Потім відправте форму з заготовками в духову шафу на 25-30 хвилин.

Дивіться також:  Короп в духовці – 9 рецептів як смачно запекти рибу
Прокрутка до верху