Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів

Варіант дріжджовий основи на молоці

Що знадобиться:

  • молоко – 1 стакан;
  • цукор -1 склянка;
  • борошно – 2 склянки;
  • раст. масло – 2 ст. ложки;
  • сух. дріжджі – 2 ч. ложки;
  • сіль – 1 ч. ложка.

В першу чергу, щоб приготувати дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці, вилийте на дно чаші молоко. Слідом кладуть цукор, сіль і масло. Дотримуйтесь точний порядок інгредієнтів, щоб не зіпсувати тісто. В останню чергу додається просеянная пару раз борошно та дріжджі.

Поставте чашу назад в хлібопічку і виставите програму «Тісто». Пристрій автоматично вибере час приготування. Зазвичай це від півтора до двох годин в залежності від потужності і моделі печі. Подібне тісто відмінно підійде для приготування пиріжків з солодкою начинкою.

Дивіться також:  Дієтичний торт – 8 рецептів смачних низькокалорійних тортів
Прокрутка до верху