Варіант дріжджовий основи на молоці
Що знадобиться:
- молоко – 1 стакан;
- цукор -1 склянка;
- борошно – 2 склянки;
- раст. масло – 2 ст. ложки;
- сух. дріжджі – 2 ч. ложки;
- сіль – 1 ч. ложка.
В першу чергу, щоб приготувати дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці, вилийте на дно чаші молоко. Слідом кладуть цукор, сіль і масло. Дотримуйтесь точний порядок інгредієнтів, щоб не зіпсувати тісто. В останню чергу додається просеянная пару раз борошно та дріжджі.
Поставте чашу назад в хлібопічку і виставите програму «Тісто». Пристрій автоматично вибере час приготування. Зазвичай це від півтора до двох годин в залежності від потужності і моделі печі. Подібне тісто відмінно підійде для приготування пиріжків з солодкою начинкою.