Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів

Для смажених пиріжків

Тісто для смажених пиріжків також можна з легкістю приготувати, використовуючи хлібопіч. При цьому необхідно мінімум продуктів. Начинку для пиріжків можна використовувати будь-яку.

Що знадобиться:

  • молоко – 1 стакан;
  • борошно – 4 склянки;
  • раст. масло – 1 ст. ложка;
  • яйце – 1 шт.;
  • сух. дріжджі – 2 ч. ложки;
  • цукор – 1,5 ч. ложки;
  • сіль – 1,5 ч. ложки;
  • сода – 1 ч. ложка.

Розбийте в чашу яйце, вилийте молоко і масло. Слідом йде просеянная борошно. Кладіть її в чашу так, щоб вона рівномірно розподілялася по поверхні. Зробіть в центрі майбутнього тесту невелику ямку, покладіть туди дріжджі, а по кутах висипте залишилися сухі інгредієнти. При цьому врахуйте, що дріжджі не повинні змішуватися з рідиною, а також сіллю, цукром і содою.

Закрийте кришку хлібопічки і встановіть програму «Тісто». Можна періодично перевіряти як буде протікати процес. Коли пристрій повідомить про готовність, то злегка пам’ятаєте тісто прямо в чаші і витягніть його на стіл, присипаний борошном. Накрийте заготовку для пиріжків рушником і залиште на 5 хвилин відпочити. Після цього можна приступати до подальшої готуванні.

Дивіться також:  Суфле із сиру — 8 рецептів, як приготувати в духовці, мікрохвильовій печі і мультиварці
Прокрутка до верху