Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів

Здобне пиріжкове тісто в хлібопічці

Що знадобиться:

  • борошно – 2 склянки;
  • сух. дріжджі – 2 ч. ложки;
  • молоко – 4 ст. ложки;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • раст. масло – 2 ст. ложки;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль – ½ ч. ложки.

Запропонований рецепт краще використовувати для приготування солодких пиріжків з солодкою начинкою. Налийте в хлібопічка склянку води, змішаної з молоком. При цьому його жирність може бути будь-якою, на смак цей факт не вплине. Слідом кладеться, сіль, цукор і масло. Розбийте яйця прямо в чашу, попередньо їх збивати не потрібно.

Просійте в суміш борошно і покладіть зверху дріжджі. Якщо ви хочете ароматні пиріжки, то можна додати ванілін. Вставте чашу назад в хлібопічка, поставте режим замісу тіста і вирушайте займатися своїми справами. При цьому заготовка повинна збільшитися як мінімум в два рази.

Дивіться також:  Торт на кефірі – 10 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху