Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів

Пісний рецепт приготування

Що знадобиться:

  • борошно – 2 склянки;
  • цукор – 2 ст. ложки;
  • раст. масло – 2 ст. ложки;
  • сіль – 2 ч. ложки;
  • сух. дріжджі – 3 ч. ложки.

Залийте в чашу хлібопічки склянку води. Слідом покладіть масло, цукор і сіль саме в тому порядку, який вказаний. В кінці борошно просіюється і в поглиблення, або зверху кладуться сухі дріжджі.

Поставте відро назад в хлібопічку і виставите програму замісу тіста. В це час ви можете зайнятися приготуванням начинки для пісних пиріжків. По закінченню роботи пристрою бажано дати тісту трохи підрости, щоб воно «відпочило» від проведених маніпуляцій.

Дивіться також:  Як приготувати хмиз в домашніх умовах? 6 рецептів
Прокрутка до верху