Пісний рецепт приготування
Що знадобиться:
- борошно – 2 склянки;
- цукор – 2 ст. ложки;
- раст. масло – 2 ст. ложки;
- сіль – 2 ч. ложки;
- сух. дріжджі – 3 ч. ложки.
Залийте в чашу хлібопічки склянку води. Слідом покладіть масло, цукор і сіль саме в тому порядку, який вказаний. В кінці борошно просіюється і в поглиблення, або зверху кладуться сухі дріжджі.
Поставте відро назад в хлібопічку і виставите програму замісу тіста. В це час ви можете зайнятися приготуванням начинки для пісних пиріжків. По закінченню роботи пристрою бажано дати тісту трохи підрости, щоб воно «відпочило» від проведених маніпуляцій.