Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів

Дріжджове тісто на кефірі

Один з найпростіших рецептів приготування тіста з використанням хлібопечі.

Що знадобиться:

  • борошно – 2 склянки;
  • нежирний кефір – 1 склянка;
  • цукор – 3 ст. ложки;
  • дріжджі – 3 ч. ложки;
  • сіль – 2 ч. ложки;
  • раст. олія – 5 ст. ложок.

Ретельно просіяти борошно прямо у відро хлібопічки. Слідом кладуть цукор, сіль і масло. Залийте кефір і висипте рівномірно дріжджі, щоб вони не були однією купкою. Виставите в пристрої програму замішування тіста. На це у вас піде 2 з половиною години.

Відразу після приготування тісто для пиріжків на кефірі краще дістати і злегка обім’яти. Воно повинно бути податливим. Розділіть його на порційні шматочки і викладіть начинку. Потім сформуйте вироби і відправте випікатися в духовій печі, виходячи з рецепту, який ви використовуєте.

Дивіться також:  Крем для капкейків, який тримає форму – 10 рецептів
Прокрутка до верху