Шарлотка – оригінальний рецепт
Начинка інгредієнти:
- Яблука – 5-6 штук;
- Білки яєць – 3-4;
- Цукор – півсклянки.
З названих інгредієнтів слід вимісити тісто, форму змастити маслом, заповнити тістом, залишивши «бортики по краях форми.
В якості начинки в шарлотку кладуть нарізані яблука.
Для начинки: яблука – 5-6 середніх яблук кисло-солодких сортів слід помити, очистити від шкірки і серцевини, нарізати досить дрібними скибочкам, викласти начинку на тісто, на начинку зверху викласти збиті в міцну з цукром (близько півсклянки піну білки яєць – 3-4 шт. і запекти пиріг в духовці.
Корисний рада: форму для випікання краще вибирати досить великого розміру – по висоті, щоб пиріг як слід підійшов.
Час випікання цього пирога залежить, знову ж таки, від глибини форми і плити, тому готовність нашого майбутнього пирога потрібно періодично перевіряти.
Будьте з нами! З нами смачно, корисно і дуже апетитно!
А тому приємного апетиту і смачного Вам чаювання!