Тісто для шарлотки — 8 рецептів приготування

Пісочне тісто для шарлотки

Шарлотка з пісочного тіста з яблуками – смачна і ніжна випічка з пористою структурою.

Необхідні продукти:

  • два склянки борошна;
  • упаковка маргарину;
  • 0,15 кг цукру;
  • одне яйце;
  • чотири грами розпушувача.

Процес приготування:

  • Тісто по цьому рецепту готується зовсім просто. Все, що потрібно зробити, це поєднати зазначені у списку інгредієнтів. Зверніть увагу, що замість маргарину можна використовувати масло, але продукт обов’язково повинен бути холодним.
  • Після того як ви змішали всі продукти, добре пам’ятаєте масу руками до однорідності, а потім поділіть її на дві частини.
  • Одна одразу кладеться на дно форми, а друга забирається на деякий час в холодильник для охолодження. Після, цей шматочок розривається руками і вийшла дрібної крихтою посипається пиріг.

На запікання потрібно 40 хвилин і нагрів до 180 градусів.

Дивіться також:  Тісто як пух – 8 рецептів м’якого і пишного тіста для випічки