Торт Черепаха – класичний рецепт і 6 варіантів приготування

Простий варіант частування на сковороді

Цей рецепт зі сметаною виходить неймовірно ніжним і соковитим, а його приготування не займе багато часу.

Необхідні продукти:

  • 3 яйця;
  • склянка борошна;
  • 160 г цукру;
  • 200 г сметани;
  • 2 плитки шоколаду;
  • 80 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  • Збити цукор з яйцями до однорідної маси. Насипати борошно і замісити тісто. По консистенції – як для оладок. Щоб майбутні коржі вийшли пишними можна додати щіпку розпушувача.
  • Змастити сковорідку олією і спекти оладки з отриманої маси.
  • На водяній бані розтопити плитку шоколаду і масло. Доповнити сметаною. Це буде крем для торта.
  • Оладки скласти гіркою і зверху полити кремом. За бажанням (щоб торт був соковитіше) можна промащувати кожен коржик.
Дивіться також:  Солодкий пиріг на швидку руку, рецепт з фото