Торт червоний оксамит – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Як зробити в домашніх умовах з соком буряка?

Натуральним барвником для десерту виступає сік буряка.

Пропонуємо спробувати такий варіант:

  • борошно — 350 гр;
  • цукор — 350 гр;
  • олія слив. — 270 гр;
  • какао — 30 гр;
  • кефір — 150 гр;
  • буряковий сік — 60 г;
  • оцет — 7 гр;
  • розпушувач — 8 гр.

Поетапне приготування:

  • Цукор збиваємо з маслом кімнатної температури. Змішуємо сухі продукти, просіваючи їх через сито.
  • Натираємо одну буряк на тертці і віджимаємо сік. Змішуємо кефір, оцет і буряковий сік.
  • Перемішуємо всі суміші, починаючи і закінчуючи сухою сумішшю, маса повинна бути однорідною.
  • Вистилаємо 2 форми для випікання (18 -20 см) пергаментним папером. Випікаємо в духовці при 175 град. 40-45 хвилин.
  • Дивіться також:  Красиві торти – 9 рецептів