Як зробити в домашніх умовах з соком буряка?
Натуральним барвником для десерту виступає сік буряка.

Пропонуємо спробувати такий варіант:
- борошно — 350 гр;
- цукор — 350 гр;
- олія слив. — 270 гр;
- какао — 30 гр;
- кефір — 150 гр;
- буряковий сік — 60 г;
- оцет — 7 гр;
- розпушувач — 8 гр.
Поетапне приготування:
Цукор збиваємо з маслом кімнатної температури. Змішуємо сухі продукти, просіваючи їх через сито.
Натираємо одну буряк на тертці і віджимаємо сік. Змішуємо кефір, оцет і буряковий сік.
Перемішуємо всі суміші, починаючи і закінчуючи сухою сумішшю, маса повинна бути однорідною.
Вистилаємо 2 форми для випікання (18 -20 см) пергаментним папером. Випікаємо в духовці при 175 град. 40-45 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8