Торт ” Чорний принц – 8 рецептів приготування

Десерт з варенням

Проста рецептура десерту ніяк не відбивається на вишуканості смаку кондитерського виробу, для створення якого беруться:

  • 200 мл кефіру;
  • 10 г соди;
  • яйце;
  • 150 г цукру;
  • 200 г темного варення;
  • 400 г борошна;
  • по 200 г сметани і згущеного молока;
  • ½ Плитки шоколаду.

Основні кроки виконання:

  • У миску з кефіром всипається сода.
  • Коли через 5 хвилин пройде реакція, всипається цукор, забиваються яйця і викладається варення.
  • Після перемішування вмісту всипається борошно.
  • Тісто виливається у вогнетривку форму, яка на 40 хвилин відправляється в духовку, розігріту до 180°C.
  • З сметани і згущеного молока міксером готується повітряний крем, яким покривається розділений на три пласта бісквіт.

За традицією для прикраси ласощі використовується трохи шоколаду.

Дивіться також:  Торт з маскарпоне – 8 рецептів, як приготувати смачний торт з ніжним вершковим сиром