Млинцевий торт шоколадний
Якщо немає можливості приготувати коржі для торта в духовці, можна спорудити апетитний святковий десерт для бабусі з тоненьких млинців.
Інгредієнти:
- борошно – повний стакан;
- какао і цукор – по 2 – 3 ст. л.;
- молоко – півлітра;
- яйця – 3 шт.;
- пекарський порошок і сіль – за великий щіпці;
- масло топлене – 2 ст. л.;
- шоколад – 1,5 плитки;
- вершки, підходящі для збивання, і «Нутелла» – по 130 – 150 мл;
- зерна граната і пудра з цукру – для прикраси.
Приготування:
- Збити сирі яйця з цукром і сіллю.
- Додати молоко і топлене масло.
- Засипати окремо змішані сухі інгредієнти.
- Залишити тісто на 25 – 30 хвилин.
- Для крему розтопити шоколад і змішати його з пастою і вершками.
- Посмажити купку тоненьких млинців.
- Укласти їх один на одного, промазуючи кремом.
Прикрасити готовий тортик гранатовими зернами і пудрою з цукру. Обов’язково дати йому настоятися!