Торт Лялька Барбі – 4 покрокових рецептів, як зробити торт для дівчаток своїми руками

Торт «Лялька Барбі» з крему, для дівчинки

Це найдоступніший з частини продуктів і простий у виконанні варіант, його приготує навіть кондитер-новачок. Вам знадобиться:

Для бісквіта:

  • 6 яєць;
  • 2/3 ст. цукру;
  • 1 ст. борошна;
  • ванілін – 1 уп.;
  • жир для змащування форми.

Важливо! На великий торт кількість продуктів треба перерахувати.

Для масляного крему «Шарлот»:

  • 3 ст. молока;
  • 3 ст. цукру;
  • 3 яйця;
  • 0,5 кг вершкового масла (хорошої якості — спред!).

Рада! Дістаньте продукти з холодильника за кілька годин до початку готування, щоб вони мали однакову температуру. Бісквіт бажано випекти заздалегідь, щоб він встиг відпочити 5-6 ч. перед складанням.

  • Збийте яйця в піну, поступово додаючи цукор. В кінці збивання покладіть в суміш ванілін.
  • Після того, як маса стане світлою, густою і однорідною (цукор повністю розчиниться) вводите в 2-3 прийоми, просіяне борошно, обережно перемішуючи.
  • Форму для випічки змастіть жиром і злегка подпылите борошном, після чого викладіть в неї бісквітну суміш. Випікайте в духовці при 180°С близько 40 хвилин, не відкриваючи дверцята шафи в перші 20 хв.
  • Охолоджений бісквіт розріжте на шари за допомогою міцної нитки або тонкого довгого ножа.
  • Для крему візьміть каструлю з товстим дном і розігрійте в ній молоко.
  • Додайте цукор і доведіть суміш майже до кипіння.
  • В іншому посуді добре збийте яйця і, не припиняючи збивання, вливайте в них тонкою цівкою гарячий молочно-цукровий сироп.
  • Коли все перемішається, ставте каструлю з сумішшю на водяну баню і повільно прогрівайте до загустіння маси, не даючи їй закипіти. Охолодіть.
  • Розм’якшене масло збийте в міксері, поступово додаючи в нього отриману суміш. Перемішавши, поставте крем в холодильник на 1-1,5 год. Після цього можна приступати до складання торта.
  • Перед прикрасою вироби намажте його поверхню тонким шаром крему і знову охолодіть. Використовуйте кондитерські насадки різних форм і розмірів для створення красивого рельєфу поверхні торта.
Дивіться також:  Торт «Пташине молоко» — 7 рецептів приготування в домашніх умовах