Рецепт приготування пісного медовика
Ця випічка підійде для тих, хто дотримується пісні дні.

Інгредієнти:
- Сіль;
- Родзинки – пів склянки;
- Розпушувач – 2 ч. ложки;
- Горіхи – пів склянки;
- Цукор – 15 гр.;
- Вода – 250 мл;
- Мед – 6 ч. ложок;
- Ванілін – 2 ч. ложки;
- Соняшникова олія – 125 мл;
- Борошно – 300 гр.
Приготування:
Залити окропом ізюм. Витримати вісім хвилин. Просушити.
Підсмажити цукор. Залити воду. Підсмажити. Остудити.
Ванілін, сіль, мед і масло перемішати. Залити карамель. Розмішати.
Засипати борошно, розпушувач. Вийде маса як сметана.
Горіхи засипати до масі. Додати родзинки.
Перекласти в ємність для запікання.
Переставити в духовку. Температура для випікання 180 гр.
Готувати годину.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10