Торт медовик – 9 рецептів

Рецепт приготування пісного медовика

Ця випічка підійде для тих, хто дотримується пісні дні.

Інгредієнти:

  • Сіль;
  • Родзинки – пів склянки;
  • Розпушувач – 2 ч. ложки;
  • Горіхи – пів склянки;
  • Цукор – 15 гр.;
  • Вода – 250 мл;
  • Мед – 6 ч. ложок;
  • Ванілін – 2 ч. ложки;
  • Соняшникова олія – 125 мл;
  • Борошно – 300 гр.

Приготування:

  • Залити окропом ізюм. Витримати вісім хвилин. Просушити.
  • Підсмажити цукор. Залити воду. Підсмажити. Остудити.
  • Ванілін, сіль, мед і масло перемішати. Залити карамель. Розмішати.
  • Засипати борошно, розпушувач. Вийде маса як сметана.
  • Горіхи засипати до масі. Додати родзинки.
  • Перекласти в ємність для запікання.
  • Переставити в духовку. Температура для випікання 180 гр.
  • Готувати годину.
  • Дивіться також:  Пиріг з курагою – 8 простих і смачних рецептів
    Прокрутка до верху