Рецепт приготування зі сметаною
Щоб приготувати випічку багато меду не треба. Але, незважаючи на невеликий склад компонентів, виходять ароматні, смачні коржі з насиченим медовим присмаком.

Інгредієнти:
- Масло вершкове – 150 гр.;
- Яйця – 2 шт.;
- Чорнослив – 110 гр. для крему;
- Борошно – 550 гр.;
- Цукор-пісок – 225 гр. для крему;
- Сода – 1,5 ч. ложки;
- Мед – 3 ст. ложки;
- Цукор-пісок – 310 гр.;
- Сметана – 700 гр. для крему.
Приготування:
Взяти каструлю невеликого розміру. Помістити мед, масло, цукор.
Поставити на водяну баню. Нагріти. Повинен стати однорідний колір. Помістити соду. Хвилину готувати.
Прибрати з плити, вбити яйця і моментально їх збити. Діяти слід швидко, інакше яйця зваряться.
Борошно просіяти. Засипати в рідину. Замісити.
Помістити в холод. Дістати через півгодини.
Скачати ковбаску з тіста. Зробити вісім розрізів. Вийде дев’ять частин, з яких необхідно скачати кулі.
Кожну кульку розкачати. Вийде дуже тонке тісто.
Взяти форму бажаного розміру і вирізати коло потрібного діаметру.
Помістити шар у форму.
Запекти п’ять хвилин в духовій шафі при 180 гр. Дістати з форми відразу!
Повторити вісім разів.
Приготування крему:
Для крему використовувати сметану великий жирності.
Помістити її в миску. Приєднати цукор. Збити, використовуючи міксер.
Чорнослив промити. Нарізати. Помістити в масу.
Промазати всі коржі, укладаючи шарами. Коли торт буде зібраний, залишки крему розподілити по всій його поверхні.
Обрізки подрібнити в крихту. Обсипати торт. Медовик зі сметаною готовий.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10