З кавово-шоколадним кремом
Якщо хочеться медовик, але набрид звичний крем, то приготуйте ласощі з кремоподібної масою, до складу якої входить кава.

Інгредієнти:
- Сода – 2,5 ч. ложки;
- Згущене молоко – 450 гр. для крему;
- Розчинна кава – 4 ч. ложки для крему;
- Масло вершкове – 50 гр.;
- Мед – 4 гр.;
- Вершки жирні – 750 гр. для крему;
- Борошно – 750 гр.;
- Масло вершкове для глазурі – 70 гр.;
- Гіркий шоколад – 250 гр. для глазурі;
- Яйце – 3 шт.;
- Цукор – 240 гр.;
- Розчинна кава – 6 ч. ложечок;
- Вершки жирні – 250 мл для глазурі.
Приготування:
Зробити водяну баню. У ємність невеликого розміру помістити мед, масло, цукор, кава, яйця, соду.
Розмішати. Томити п’ять хвилин. Засипати склянку борошна. Розмішати вінчиком.
Засипати залишилася норму борошна. Замісити.
Розрізати тісто так, щоб вийшло дев’ять частин. Скрутити кулі.
Викласти на тарілку. Накрити рушником.
Залишити на півгодини.
Кожну кульку розкачати. Має вийти круг, товщина якого не перевищує три міліметри. Краще підготувати відразу всі коржі, тому що згодом тісто підсихає і стає важко його розкачати.
З розкатаного тіста вирізати коло рівний діаметру форми.
Помістити в духову шафу. Випекти. Коли верх зарум’яниться, відразу дістати і перекласти на тарілку.
Випекти всі частини при температурі 180 гр.
Приготування крему:
Розігріти дві столові ложки вершків. З’єднати з кавою. Розмішати. Кава має повністю розчинитися. Остудити.
Вершки збити. Вийде пишна, густа маса. Ввести кави і згущене молоко.
Перемішати на мінімальному режимі міксера.
Зібрати торт. Змащуючи коржі і укладаючи їх шарами.
Для глазурі закип’ятити вершки, додати шоколад і масло. Остудити. Залити тортик. Можна взяти силіконову пензлик і промазати всю поверхню.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10