Торт медовик – 9 рецептів

Як приготувати торт на сковороді?

Такий метод приготування не змінює смак десерту, але прискорює процес приготування.



Інгредієнти:

  • Сода – 1 ст. ложка;
  • Мед – 3 ст. ложки;
  • Вершкове масло – 35 гр.;
  • Цукор – 320 гр. для крему;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Сметанний продукт – 750 гр. для крему;
  • Борошно – 310 гр.;
  • Лимон для крему;
  • Цукор – 350 гр.

Приготування:

  • Розтопити масло.
  • Розмішати з цукром. Влити мед.
  • Проварити на водяній бані.
  • Перемішуючи ввести яйця.
  • Проварити три хвилини.
  • Насипати тісто. Коли маса підніметься високо в ємності, відключити.
  • Всипати борошно. Замісити.
  • Розрізати, щоб вийшло дев’ять кульок.
  • Накрити рушником.
  • Розкачати по черзі.
  • Сковороду нагріти. Підсмажити кожну частину.
  • Приготування крему:

  • Лимон перетерти.
  • Сметану розмішати з цукром і лимоном.
  • Промазати кожен шматок.
  • Дивіться також:  Як приготувати смачні оладки — 12 рецептів
    Прокрутка до верху