Як приготувати торт на сковороді?
Такий метод приготування не змінює смак десерту, але прискорює процес приготування.



Інгредієнти:
- Сода – 1 ст. ложка;
- Мед – 3 ст. ложки;
- Вершкове масло – 35 гр.;
- Цукор – 320 гр. для крему;
- Яйця – 3 шт.;
- Сметанний продукт – 750 гр. для крему;
- Борошно – 310 гр.;
- Лимон для крему;
- Цукор – 350 гр.
Приготування:
Розтопити масло.
Розмішати з цукром. Влити мед.
Проварити на водяній бані.
Перемішуючи ввести яйця.
Проварити три хвилини.
Насипати тісто. Коли маса підніметься високо в ємності, відключити.
Всипати борошно. Замісити.
Розрізати, щоб вийшло дев’ять кульок.
Накрити рушником.
Розкачати по черзі.
Сковороду нагріти. Підсмажити кожну частину.
Приготування крему:
Лимон перетерти.
Сметану розмішати з цукром і лимоном.
Промазати кожен шматок.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10