Торт Монастирська хата — 6 покрокових рецептів

З готового листкового тіста

Брак часу змушує господинь використовувати готове тісто.

Продукти:

  • вишня — 500 г;
  • згущене молоко — 1 банка;
  • покупне тісто — 0,8 кг;
  • сир маскарпоне — 0,4 кг

Приготування:

  • Розкачуємо тісто і нарізаємо смужками. Викладаємо вишню і загортаємо трубочками. Випікаємо в духовці 20 хвилин при 180°С.
  • Збиваємо згущене молоко з сиром.
  • Викладаємо «колоди», перший шар 4 «колоди», кожне змащуємо кремом.
  • Через 4 години кондитерський виріб просочиться, і його можна подавати до столу.

Таким десертом може поласувати сім’я з 10 чоловік.

Дивіться також:  Рулет з маком – 7 смачних рецептів