Торт мурашник — класичний рецепт і 8 варіантів приготування в домашніх умовах

Частування без випічки з кукурудзяних паличок

Цей рецепт «Мурашника» виручить, якщо потрібно швидко приготувати частування з простих інгредієнтів.

Знадобиться:

  • 200 г кукурудзяних паличок;
  • 200 г солодко-вершкового масла;
  • 500 р звичайних ірисок.

Етапи готування.

  • Іриски звільняють від обгорток, кладуть у сотейник або невелику каструлю і ставлять на повільний вогонь. Масу постійно помішують.
  • Коли іриски повністю розтопиться, їх забирають з вогню і перемішують з кукурудзяними паличками. Зручніше робити це широкої лопаткою.
  • Трохи остигнула масу потроху беруть руками і укладають на тарілку на манер мурашника.

Порада: щоб частування виглядало ефектніше, можна кожну паличку вмочати в гарячий крем і по черзі класти на блюдо.

Дивіться також:  Пиріг «Зебра» в мультиварці – 5 рецептів торта
Прокрутка до верху