Млинцевий торт
Необхідні продукти для «коржів»:
- 30 мілілітрів масла рослинного;
- одне яйце;
- 0,5 літра молока;
- щіпка солі;
- 30 грам цукру;
- 0,6 кг борошна.
Продукти для крему:
- 200 грам вареної згущенки;
- 100 грам пісочного печива;
- 0,1 кг волоських горіхів.
Процес приготування:
- Прогрійте молоко, з’єднайте з яйцем і цукром, перемішайте.
- Додайте туди ж сіль, вказану кількість рослинного масла, борошно і доведіть до однорідності. Можна скористатися міксером, щоб не було грудок, маса повинна стати досить рідкою.
- На гарячій сковороді з маслом посмажте як зазвичай млинці. Їх повинно вийти близько 20 штук.
- Печиво перетворіть в крихту за допомогою блендера або качалки, волоські горіхи трохи обсмажте.
- Викладіть на тарілку один млинець, промажте згущеним молоком, присипте подрібненим печивом, а зверху викладіть горіхи, які теж потрібно порізати. Знову накрийте млинцем і в тому ж порядку викладіть всі продукти. Робіть так, поки всі млинці не закінчаться. Зверху можете прикрасити чим завгодно за своїм смаком.
Цей варіант торта можна модифікувати незліченну кількість разів.
Міняйте начинку по своєму смаку, додаючи варення, мед, фрукти і цукати, сири і ягоди.