Торт на весілля – 8 красивих і оригінальних рецептів

Шоколадне ласощі на весілля

Необхідні продукти:

  • 150 мл води;
  • 50 г какао;
  • шоколадні батончики — 2 шт.;
  • 155 г арахісове масло;
  • 105 мл рослинного сорти масла;
  • 125 г цукру;
  • яйця— 3 шт.;
  • 290 г борошна;
  • 2 ч. ложечки пекарського порошку;
  • шоколадний топпінг.

Послідовність приготування:

  • Розчиняємо какао на воді, доводимо масу до кипіння, після чого залишаємо остигати.
  • Розріжте батончики на дрібні шматочки.
  • Змішайте арахісове і рослинне масло, всипте цукор. Збийте охолоджені яйця і поступово додайте їх до масі.
  • Все змішайте.
  • Просійте борошно вищого сорту, додайте соду або розпушувач і какао порошок. Всипте її в масляну суміш.

  • Все перемішати, в кінці потрібно додати нарізані батончики. Тісто виходить досить густим.
  • Помістіть тісто у форму, змащену маслом. Випікати до готовності.

Після випічки все повинно охолонути. Верх рясно посипаємо какао та оформляємо шоколадним топпінгом. Нарізаємо невеликими квадратами, подаємо на плоскому блюді.

Дивіться також:  Булочки на швидку руку – 8 швидких і смачних рецептів