Шоколадне ласощі на весілля
Необхідні продукти:
- 150 мл води;
- 50 г какао;
- шоколадні батончики — 2 шт.;
- 155 г арахісове масло;
- 105 мл рослинного сорти масла;
- 125 г цукру;
- яйця— 3 шт.;
- 290 г борошна;
- 2 ч. ложечки пекарського порошку;
- шоколадний топпінг.
Послідовність приготування:
- Розчиняємо какао на воді, доводимо масу до кипіння, після чого залишаємо остигати.
- Розріжте батончики на дрібні шматочки.
- Змішайте арахісове і рослинне масло, всипте цукор. Збийте охолоджені яйця і поступово додайте їх до масі.
- Все змішайте.
- Просійте борошно вищого сорту, додайте соду або розпушувач і какао порошок. Всипте її в масляну суміш.
- Все перемішати, в кінці потрібно додати нарізані батончики. Тісто виходить досить густим.
- Помістіть тісто у форму, змащену маслом. Випікати до готовності.
Після випічки все повинно охолонути. Верх рясно посипаємо какао та оформляємо шоколадним топпінгом. Нарізаємо невеликими квадратами, подаємо на плоскому блюді.