Торт Санчо Панчо – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо в мультиварці

Швидко і смачно приготувати торт в мультиварці, якщо взяти:

  • 800 г сметани;
  • 450 г цукру;
  • 6 яєць;
  • 200 г борошна;
  • 10 г розпушувача;
  • банку консервованих ананасів.

У процесі створення десерту:

  • З борошна, розпушувача, 250 г цукрового піску і яєць готується однорідна маса для бісквіта, який випікається в змащеній маслом чашу мультиварки на відповідній програмі.
  • Від отриманого бісквіта відділяється ⅓ частина, яка просочується сиропом від ананасів.
  • Після просочення основа змащується кремом із збитої сметани з цукром, на який викладаються ⅔ ананасів.
  • З більшого коржа готуються кубики, змішуються з рештою кремом і ананасами.
  • Сметанно-бісквітна суміш викладається у формі гірки на основу.
  • Торт подається до столу через тригодинний інтервал знаходження в холодильнику.
Дивіться також:  Морквяний торт – 6 рецептів приготування в духовці і мультиварці