Готуємо в мультиварці
Швидко і смачно приготувати торт в мультиварці, якщо взяти:
- 800 г сметани;
- 450 г цукру;
- 6 яєць;
- 200 г борошна;
- 10 г розпушувача;
- банку консервованих ананасів.
У процесі створення десерту:
- З борошна, розпушувача, 250 г цукрового піску і яєць готується однорідна маса для бісквіта, який випікається в змащеній маслом чашу мультиварки на відповідній програмі.
- Від отриманого бісквіта відділяється ⅓ частина, яка просочується сиропом від ананасів.
- Після просочення основа змащується кремом із збитої сметани з цукром, на який викладаються ⅔ ананасів.
- З більшого коржа готуються кубики, змішуються з рештою кремом і ананасами.
- Сметанно-бісквітна суміш викладається у формі гірки на основу.
- Торт подається до столу через тригодинний інтервал знаходження в холодильнику.