Торт Снікерс — 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Муссовый торт Снікерс

Проста і бюджетна варіація приготування.

Інгредієнти:

  • арахіс – 100 г;
  • цукор – 65 г;
  • вершкове масло – 20 г;
  • яйце – 3 шт.;
  • розпушувач – 0,5 ч. ложки;
  • варена згущене молоко – 150 г;
  • борошно – 45 г;
  • шоколад – 15 г чорного;
  • вершкове масло – 90 г для крему;
  • какао – 15 г;
  • готова дзеркальна глазур;

Мус:

  • вода – 50 мл;
  • цукор – 75 г;
  • жирні вершки – 300 мл;
  • білок – 2 шт.;
  • желатин – 10 г;
  • арахіс – 100 г;
  • мед – 75 р.

Приготування:

  • Залити желатин водою. Розмішати і відставити.
  • Засмажити горіхи на сухій сковороді. Подрібнити — повинен вийти порошок.
  • Масло і шоколад розтопити (можна скористатися мікрохвильовою піччю). Остудити.
  • В какао насипати борошно. Додати розпушувач і перемішати.
  • Жовтки помістити в окрему ємність, а білки збити — повинна вийти стійка піна. Засипати трохи цукрового піску від загальної норми і збити.
  • Решту норму цукру збити з жовтками і приєднати розтоплене масло. Додати білки, перемішати, ввести борошняну суміш і збити.
  • Взяти форму, діаметр якої дорівнює 16 див. Прогріти духова шафа (досить 175 градусів), залити тісто у форму і запікати півгодини. Охолодити і розрізати на три частини.
  • Для приготування крему вершкове масло потрібно м’якою. Помістити в окріп банку зі згущеним молоком — необхідно, щоб вона стала м’якою і текучої. Масло збити, маса повинна стати світлою. Малими порціями додавати згущене молоко і збивати, додаючи арахіс.
  • Промазати коржі. Для десерту знадобиться тільки середній корж, який необхідно загорнути в плівку і прибрати в морозильну камеру. Два коржа, нижній і верхній, з’єднати і використовувати як окремий десерт.
  • Для мусу потрібно форма 18 см в діаметрі. У сотейнику нагріти воду, присипати цукром і додати мед. Розчинити інгредієнти і проварити. Рідина потрібна обжігающе гарячої.
  • Збити білки. Коли вийде густа піна і стійка, залити сиропом. Продовжувати збивати, поки маса не охолоне. Засипати горіховим порошком і Перемішати.
  • Розтопити желатин. Збити вершки і змішати з білковою масою. Залити желатином. Розмішати. Викласти у форму отриманий мус. Втопити в масі заморожений корж. Вкрити все харчовою плівкою, поставити в морозилку і заморозити. Дістати з форми, залити глазур’ю.
  • Знову поставити в холодильник і потримати години чотири — заготівля повинна розморозиться.
Дивіться також:  Сирні пончики — 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху