Десерт з печива рибки
Торт з печива Рибки не вимагає випікання, тому його легко приготувати в домашніх умовах.
Компоненти:
- печиво «Рибки» – 250 грам;
- сметана – 200 грам;
- цукор – 200 грам;
- ванільний цукор – 1 маленька ложка;
- шоколад.
Сметану змішати зі звичайним і ванільним цукром. Масу збити віником, а потім дати настоятися. Печиво додати в миску з сметаною, при цьому крекер повинен бути без солі та інших ароматизаторів. Весь вміст ємності слід перемішати, а потім помістити у форму. Торт необхідно повністю покрити харчовою плівкою, як всередині, так і зовні.
Всю суміш слід відправити в холодильник і дати повністю застигнути. Після цього підняти торт з допомогою харчової плівки, і в перевернутому вигляді помістити на блюдо. Тепер залишиться тільки посипати зверху тертий шоколад, після чого десерт буде повністю готовий.